Doprava 🚚 ZDARMA pri objednávke nad 40€ cez PACKETU, alebo nad 150€ cez kuriéra DPD!

Šikovné produkty, ktoré sa oplatí vlastniť k Apple zariadeniam

Vlastníte iPad no chýba vám k nemu kvalitný stojan, ktorý by vám umožnil pohodlne pracovať? Alebo by ste ocenili nadupanú nabíjačku, ktorú dokážete strčiť aj do vrecka? Nachádza sa vo vašich vreckach iPhone a peňaženka? Čo tak to skĺbiť dokopy? Aj o takýchto šikovných produktoch je tento článok. Váš deň s Apple zariadeniami už viac nebude rovnaký. 

Apple-Accessories-Holidays

Zdroj: 9to5mac.com

Nabíja a drží zároveň?

Bezdotykové nabíjačky nie sú novinkou, ktorá by zmenila svet. Rovnako to platí aj o držiakoch telefónov do auta. Avšak, tieto 2 produkty spolu sú vychytávka, ktorú si budete pochvaľovať. Či už idete na dlhší výlet, potrebujete dobiť telefón alebo pracujete ako vodič. 

Držiak na telefón Forcell disponuje vstavaným 15 W nabíjaním, ktoré sa postará o to, aby ste do cieľa prišli s plnou batériou. Nabíjačka a držiak v jednom obsahuje elektrický pohon, ktoré automaticky uchopia telefón akonáhle zaznamenajú, že ste ho k držiaku priložili.

Je vytvorený tak, aby sa dal bezpečne zasunúť do klimatickej mriežky. Vďaka tomu máte telefón hneď po vašej ľavej alebo pravej ruke. V závislosti od toho, do ktorej mriežky stojan s indukčným nabíjaním zasuniete. 

Dostatok energie pre všetkých

Nabíjačky dokážu ľudí poriadne potrápiť. Hlavne ak neostane miesto v zásuvke pre vaše zariadenie. Tento problém rieši bezdrôtová nabíjačka, ktorá dokáže nabiť až 3 zariadenia naraz. Vaše slúchadlá, hodinky a telefón. Nemusíte pritom čakať celú noc ako kedysi.  

Baseus Swan 3v1 je produkt, ktorý by ste očakávali v každej kancelárií. Či už je to v reklamnej agentúre, v bankovom sektore, u účtovníčky alebo aj doma. Tento stojan vás zbaví starosti o vaše zariadenia. Všetko budete mať spolu na jednom stojane a pripravené na použitie. 

3-in-1 Wireless Charger with MagSafe 15W, Black, hi-res

Zdroj: belkin.com

(Ne)radi strácate veci?

Poznáte ten pocit, že ste niečo stratili alebo zabudli? Či už sú to okuliare na sedadle vlaku, telefón na verejných záchodoch alebo vám vypadli slúchadla z vrecka. Aby ste tomu predišli aspoň so slúchadlami, predstavujeme vám puzdro, ktoré vám len tak niekde nevypadne. 

Spigen Fit vám dokáže zachrániť niekoľko stoviek eur. Disponuje malou karabínkou. ktorú si dokážete pripnúť na batoh, vrecko, opasok či tašku. O jednu starosť budete mať v živote menej. Alebo sa chcete aj naďalej obávať o to, či máte Airpods vo vrecku a nevypadli vám? 

Prevencia proti zraneniam

Puzdro dokáže ochrániť iPad napríklad pred škrabancami na obrazovke a tele tabletu. Mnohé puzdrá majú tvrdý vonkajší obal, ktorý ochráni iPad pred nárazmi, a pádmi. Iné puzdrá majú mäkké, polstrované vnútro, ktoré tlmí iPad a pomáha absorbovať nárazy.

Okrem ochrany iPadu pred fyzickým poškodením majú niektoré obaly aj funkcie, ktoré ho chránia pred vodou a inými tekutinami. Napríklad vodotesný vonkajší povrch alebo tesnenie okolo okrajov túto funkciu zvláda nadmieru dobre a zabraňuje tekutinám dostať sa dnu.

Existujú aj špeciálne puzdrá, ktoré poskytujú ďalšie funkcie, ako napríklad vstavaný stojan alebo možnosť pripnutia Apple Pencil. To môže uľahčiť používanie iPadu a tiež ochrániť samotný Apple Pencil pred stratou či poškodením.

Apple peňaženka

Apple peňaženky majú zvyčajne priehradky špeciálne tvarované na uloženie všetkého potrebného. Obsahujú priestor na karty, hotovosť a iné osobné veci. Niektoré peňaženky majú aj funkcie, ako je ochrana RFID, ktorá pomáha udržiavať informácie v bezpečí.

Okrem fyzickej verzie peňaženky existuje aj digitálna s názvom Apple Wallet. Ide o aplikáciu na zariadenia Apple, ktorá umožňuje ukladať a používať digitálne verzie kreditných a debetných kariet, ako aj ukladať a uplatňovať odmenové karty, lístky a iné typy preukazov. 

Pomocou Apple Wallet môžete svoje zariadenie používať na platby v obchodoch, ako aj na prístup k digitálnym kartám. Okrem toho  vám Apple Wallet umožňuje prezeranie nedávnych transakcií, kontrolu zostatkov na účte a zobrazenie odmien či zliav.

Zdroj: apple.com

Ochrana na AirTag? Prečo? 

AirTag je malé zariadenie od spoločnosti Apple, ktoré môžete pripevniť k osobným veciam, ako sú kľúče, batoh alebo bicykel. Prečo sa k nemu oplatí dokúpiť puzdro? Existuje na to hneď niekoľko presvedčivých dôvodov:

  • Puzdro môže pomôcť chrániť váš AirTag pred pádmi, škrabancami a inými typmi poškodenia
  • Puzdrá sa dodávajú v rôznych štýloch a farbách, takže si môžete vybrať ten, ktorý zodpovedá vášmu osobnému štýlu
  • Niektoré puzdrá pre AirTag majú funkcie, ako sú kľúčenky alebo šnúrky, ktoré uľahčujú pripevnenie AirTag ku kľúčom, taške alebo iným osobným veciam
  • Puzdrá vám umožňujú prispôsobiť vzhľad vášho AirTag, čím sa stane osobnejším a jedinečným
  • Puzdro môže pomôcť predĺžiť životnosť vášho AirTag tým, že ho ochráni pred opotrebovaním

Záver

Pre zariadenia Apple, ako sú iPhone, iPad, Mac a Apple Watch, je k dispozícii množstvo rôznych typov príslušenstva. Nielenže vaše zariadenia spoĺahlivo ochránia ale môžete ich zladiť k vášmu štýlu. Kombinácií je nekonečné množstvo.