Doprava 🚚 ZDARMA pri objednávke nad 40€ cez PACKETU, alebo nad 150€ cez kuriéra DPD!

Prečo si kúpiť repasovaný notebook, počítač?

Ceny dobrých nových počítačov sú dnes priam astronomické. Nebavíme sa teraz o low-end triede, kde za prijateľnú cenovku dostanete v peknom šasi zabalené zastarané komponenty, ktoré už po roku nestíhajú a počítač vám štartuje pol hodiny. Hovoríme o štandardných počítačoch, na ktorých, okrem prezerania sociálnych sietí a filmov, dokážete aj spracovať grafiku, editovať video, prípadne plnohodnotne pracovať.

Pre mnoho ľudí je riešením kúpa počítača z druhej ruky. Je to lacnejšie, no riskantné. Každý chce predať, ideálne čo najvýhodnejšie a preto mnoho neserióznych predajcov zamlčí prípadné problémy predávaného stroja a vy až doma zistíte, že do kúpeného PC musíte investovať ďalšie peniaze. Existuje však šikovná pomoc – repasované notebooky od spoľahlivého predajcu.

Garantovaná kvalita z business prostredia

V Itcomplet ponúkame spoľahlivé, rýchle a výkonné repasované počítače, notebooky aj monitory za zlomok ich niekdajšej ceny. Ide pritom vždy o plne funkčné stroje s 2 ročnou zárukou, nainštalovaným operačným systémom a komplexným softvérovým vybavením. Navyše, dávame si veľmi záležať, aby sme v ponuke mali iba počítače v nadštandardnom biznis vyhotovení, s kvalitným spracovaním a výdržou. Neponúkame používané lacné, plastové zariadenia. Každý kus, ktorý nájdete u nás v ponuke, prešiel viacfázovým testovaním u našich technikov.

Nami predávané repasované zariadenia nepochádzajú z bazárov, ani od súkromných predajcov. Sú to počítače, ktoré boli využívané v kanceláriách nadnárodných korporácií, najmä z bankového sektora. Boli určené predovšetkým na prácu krátkodobého charakteru (neboli dlhodobo zaťažované), ale po prijatí sme samozrejme každý notebook i tak dôkladne obnovili.

Zákazníkom ponúkame stroje z tzv. business class. Teda počítače určené pre korporátny segment. Majú väčšinou strohý dizajn, no sú vyrobené z odolnejších materiálov, s dôrazom na vyššiu kvalitu a výdrž. Zameriavame sa iba na overené značky, u ktorých je garantovaná kvalita. Predávame zariadenia od spoločností HP, Dell, Lenovo, Samsung, Acer a ďalších renomovaných výrobcov. Nechceme predávať „no name“ stroje, za ktoré by sme sa nezaručili.

Výhody kúpy repasovaného zariadenia

Všetky repasované počítače, ale aj notebooky a monitory v Itcomplet máme rozdelené  do 4 kozmetických tried, podľa toho v akom sú stave. Pri triede Platinum si môžete byť istý, že ide o produkt, ktorý je v stave nového kusu, trieda Bronze znamená, že za skvelú cenu dostanete stroj, kde už budete musieť strpieť nejaký ten kompromis. Každý si teda u nás vyberie také zariadenie, aké mu vyhovuje.

Výhody repasovaných zariadení oproti klasickej bazárovej kúpe je hneď niekoľko:

  • Kvalita
  • Cena
  • Funkčnosť
  • Záruka

Jednoducho, v Itcomplet dostanete garanciu toho, že si kupujete fungujúci, vyčistený, spoľahlivý stroj, ktorý vám bude ešte dlho slúžiť. Na každý tovar dávame záruku 2 roky a pokiaľ využijete internetovú objednávku, samozrejme platí aj možnosť zariadenie do 14 dní vrátiť. Pozrite si našu ponuku a určite si z nej vyberiete. Ak nie, radi vám s výberom pomôžeme.