Doprava 🚚 ZDARMA pri objednávke nad 40€ cez PACKETU, alebo nad 150€ cez kuriéra DPD!

Najlepšie vianočné darčeky od Apple

Digitálne zariadenia tvoria veľkú kategóriu darčekov, ktoré ľudia nakupujú na Vianoce. Klasické darčeky v podobe oblečenia, kníh alebo kozmetiky hrajú aj naďalej veľkú rolu. S akým darčekom, ktorý nesie logo Apple potešíte vaších najbližších najviac? Prečo sa vám oplatí kúpiť nový iPhone či MacBook práve na Vianoce? Aj o tom si povieme viac v článku. 

Close up hands holding mobile phone with blank black screen on wooden table with christmas gift boxes, snowflakes, christmas tree branches. online shopping christmas gifts concept

Zdroj: freepik.com

 

AirPods

Pravdepodobne by ste očakávali iPhone ako najlepším darčekom, ktorý niekomu môžete darovať. Avšak iPhone je pre priemerný rozpočet na vianočné darčeky pridrahý. Za to AirPods sú dokonalým darčekom z hľadiska ceny a kvality.

Najnovšiu 3. generáciu AirPods u nás zoženiete len mierne nad 200 eur. Čo ak viete, že váš známy tieto slúchadlá vlastní? Stále je tu priestor na darčeky, ktoré urobia radosť. Napríklad s puzdrami a obalmi pre AirPods nemôžete trafiť vedľa. 

HomePod Mini

Niekto si do rodiny prinesie dieťa, iný zvieratko a ďalší reprák. Vďaka HomePod Mini sa bude obdarovaný cítiť ako s kamarátom. Malý reprák, ktorý zapasuje do každej časti domu. Pre čo najlepší efekt ho umiestnite do stredu miestnosti a nechajte 360° zvuk ukázať, čo v ňom je.

Každý kto vlastní iPhone, by nemal mať problém s nastavením a ovládaním HomePod Mini. Ľahko sa používa, znie úžasne na svoju malú veľkosť a je nabitý užitočnými funkciami. Za menej ako 120 eur je HomePod Mini praktický spoločník do rodiny. Nešteká ani nehryzie. 

Apple HomePod Mini review: A shot at taking on the Amazon Echo

Zdroj: cnbc.com

 

iPad (Mini, 9. gen, 10. gen, Air, Pro)

Apple iPady sú každoročne obľúbeným darčekom hlavne pre študentov. Klasické poznámky pomocou pera a papieru nahradil Apple Pencil a digitálna obrazovka iPadu. Aj napriek tomu, že ide pomerne o drahý darček, vy ste ten, kto rozhodne o výslednej sume.

Je len na vás, či sa rozhodnete minúť okolo 470 eur na výkonný iPad z roku 2021 alebo takmer 2 800 eur na našliapanú verziu v podobe 2-terabajtového iPadu Pro z roku 2022. Všetko závisí od vášho rozpočtu a práce, ktorú na ňom bude obdarovaný vykonávať.

AirTag

Nepustí vás vianočný rozpočet ďaleko? Aj za malú sumu dokážete vyčarovať veľkú radosť. Hlavne ak ide o produkt, ktorý sa často stráca. Ak sa tak stane a dotyčný ho pomocou vášho vianočného darčeku nájde, hneď si na vás spomenie. 

Apple AirTag zoženiete pod 40€, avšak všetci chceme dopravu zadarmo. Preto sa k nákupu oplatí prihodiť praktické AirTag puzdro. Ak si ho zakúpite v svetlej farbe a obdarovanému spadne do trávy, hneď si ho dotyčný všimne aj s vypnutím AirTag-om. 

 

Apple Watch

Opäť prechádzame k drahším ale za to šikovným darčekom. Apple Watch sú skvelou voľbou pod vianočný stromček. Nielenže sú štýlové a hodia sa na každú ruku, no dokonca vám dokážu zachrániť život. Najnovšie funkcie ako je detekcia autonehody, ako funguje?

 Keď vaše hodinky Apple Watch zistia, že ste mali autonehodu, zobrazí sa na nich upozornenie a po 20 sekundách automaticky spustia núdzový hovor, pokiaľ ho nezrušíte. Podobne funguje aj detekcia pádu z výšky.

 Okrem toho má Apple Watch aj bežné funkcie, ktoré by ste od dobrých smart hodiniek očakávali. Napríklad meranie srdcového tepu, spánku alebo menštruačného cyklu v prípade, že darček ide do rúk alebo na ruku nežnému pohlaviu.

The Apple Watch is the perfect gift for an aging parent - Why The Apple Watch Is The Perfect Gift For An Aging Parent

Zdroj: aragonresearch.com

Apple TV

Ak si osoba, ktorú plánujete obdarovať často sťažuje, že v televízore nič nedávajú, Apple TV je to, čo potrebujú. Apple TV 4K prichádza spolu s obľúbenými zariadeniami a službami Apple. Vďaka 4K Dolby Vision, HDR10+ a Dolby Atmos sa dotyčný bude cítiť ako v kine.

Dotyčný si môže vychutnať obsah z Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade, Apple Fitness+ a Photos, ako aj Prime Video, Netflix, a Disney+ a živé kanály od Hulu, YouTube TV a Sling TV. To všetko len s jedným ovládačom, malým Apple TV boxom a HDMI káblom na pripojenie. 

Záver

Sviatky sú už jednou nohou takmer tu a nákup vianočných darčekov je v plnom prúde. Pokiaľ nechcete všetko riešiť na poslednú chvíľu, poponáhľajte sa. Ešte stále je čas, avšak toho bude každým dňom len menej a menej. Kto skôr príde, ten skôr má nové Apple zariadenie.