Doprava 🚚 ZDARMA pri objednávke nad 40€ cez PACKETU, alebo nad 150€ cez kuriéra DPD!

Ako zohnať Apple zariadenia za nízku cenu?

Láka vás vlastniť zariadenie od Apple? Nie je tajomstvom, že dovoliť si ich nemôže len tak hocikto. Vždy ale existuje riešenie ako sa dostať k rovnakým zariadeniam len za nižšiu cenu. V článku si rozoberieme hneď niekoľko z nich a prezradíme, kde aktuálne nájdete iPhony a iPady za najlepšiu cenu. Pripravený nájsť si svoj vysnívaný model za tú najlepšiu cenu?

iPhone 12, apple iphone 12, iphone 12 news, iphone 12 rumours, iphone 12 release date, iphone 12 features, iphone 12 specs

zdroj: indianexpress.com

Využite online porovnávače

Množstvo ľudí dnes nekúpi už nič bez porovnávača ako je napríklad Heureka či Pricemania. Takto dokážete zohnať tú najlepšiu cenu, akú ponúkajú e-shopy vo vašej krajine. Ich výhodou je, že sú to overený predajcovia a tak viete, že dostanete vždy to, za čo si zaplatíte. 

Porovnávače nehľadia len na najnižšiu cenu. Tak by sa jednoducho mohlo stať, že si e-shop vytvorí nejaká klamlivá firma a jednoducho okradne množstvo zákazníkov. Preto sa prihliada aj na: detail produktu, pridanú hodnotu v podobe darčeku či celkové hodnotenie e-shopu.

Tieto cenové porovnávače sú zlatá stredná cesta, ako dostať lacnejší produkt než predávajú iný. Stále tak máte garanciu, že daný produkt nebol použitý, vymenený za iný a celý nákupný proces prebehne v poriadku. Existujú aj iné spôsoby, ktoré vám ušetria ešte viac!

Nehovorte nie zľavám

Hovorí vám niečo pojem Black friday alebo sezónny výpredaj? Väčšinou sa to spája so zľavami na oblečenie. Rovnako to platí aj pre zariadenia, po ktorých túžite. Jedného dňa sa dočkajú zliav tiež, vtedy je už len na vás, či sa rozhodnete konať alebo čakať. 

Výhodnú kúpu vám ponúka aj samotný Apple.vPokiaľ spĺňate dané podmienky, môžete ušetriť niekoľko eur. Napríklad, pri najlacnejšej konfigurácií MacBook Air môžete ušetriť so študentskou zľavou až 100 eur. 

Poprípade je vždy výhodnejšie využiť rôzne cashback stránky, zľavové či darčekové kupóny, ak ich máte k dispozícií. Možností existuje neúrekom, je len na vás, koľko hodláte stráviť času nad hľadaním najlepšieho spôsobu ako ušetriť a nestratiť na kvalite daného zariadenia.

iphone case sale 921

zdroj: macrumors.com

Renovované zariadenia

Zohnať renovovaný najnovší iPhone či iPad je takmer nemožné. Aby mohol byť k dispozícií, musí ho niekto najprv používať. Keď sa ho bude chcieť zbaviť, predá ho firme, ktorá ho lacnejšie predá vám alebo ho predtým ešte aj opraví.  

Takéto zariadenia sa predávajú o niekoľko desiatok percent menej z originálnej ceny. Zaujímalo by vás, ako to vyzerá v praxi? Navštívte náš e-shop s renovovanými zariadeniami a získajte iPhone či iPad za najlepšiu kvalitu a cenu.

Takéto zariadenia sú pre vás, ak vám nevadí, že ho niekto pred vami už používal. Nemali by ste na ňom vidieť žiadne výrazné známky použitia. Ak sa ale malé drobnosti nájdu, je to cena za to, že ho kupujete použité.

Zároveň sa budete musieť zmieriť s tým, že prídete o ten prvý zážitok z otvárania zariadenia, ktoré vyšlo priamo z továrne. Odliepanie fólie, vôňa nového zariadenia, prvé zapnutie a podobne. Za to vám v peňaženke stále ostane niekoľko bankoviek. 

Môžete si stále byť istý, že dostanete za danú cenu to, čo očakávate. Pokiaľ ide o profesionálnu firmu, zaoberajúcu sa renovovanými zariadeniami, môžu vám ponúknuť záruku či pomoc, ak sa niečo pokazí. U nás v Itcomplet sa na profesionalitu môžete spoľahnúť.

Priamo z druhej ruky

Najčastejšie kúpa z druhej ruky prebieha na základe dohody. Portály, ako Bazoš alebo Ebay sú plné ponúk od bežných ľudí, ktorí predávajú použité zariadenia. Pri takejto forme kúpy sa nepodpisuje žiaden dokument a nemáte na to žiaden doklad.

To zvyšuje nebezpepčenstvo podvodníkov, ktorí sa snažia cenu znížiť na minimum. Pošlete im peniaze, oni vám však produkt nepošlú. Preto je najlepšie takéto kúpy riešiť pri spoločnom stretnutí. Odskúšať si daný produkt a najlepšie keď k tomu dostanete aj záruku.

Podobných bazárov je na internete neúrekom. Ak budete mať šťastie, nájdete ponuky, ktoré sú skutočne výhodné. Tu však platí staré známe: kto skôr príde, ten skôr melie.” V tomto prípade, ak sa s predajcom stretnete ako prvý, máte záruku, že vás nikto nepredbehne. 

Z pohľadu ceny je táto forma nákupu najvýhodnejšia. Zároveň ale aj najriskantnejšia, preto vám odporúčame stanoviť si priority, ktoré neporušíte. Napríklad, osobné stretnutie, možnosť si produkt odskúšať, či nákup len so záručným listom. Dajte si pozor na podvodníkov.

Ad-blocking is becoming common on mobile devices, especially in Asia.

zdroj: fortune.com

Záver

V pomyselnej rovnici, ktorej odpoveďou je najvýhodnejšia kúpa, ostáva čo najlepšia kvalita, najnižšia cena a čo najmenšie riziko. Ak dokážete všetky 3 požiadavky skĺbiť dokopy, získate svoje vysnívané zariadenie za najlepšiu ponuku.